29 juni 2023
19:30

Brunflo FK 2

Referat: IFK Strömsund - Brunflo FK 2

Dags igen för bortamatch, denna gång i Strömsund för första matchen för höstsäsongen då serien vänder.
Som vanligt var snacket innan att vara med första 10 minuterna men vi var inte riktigt med, stressade i situationerna men blev bättre fram till en kortare vattenpaus. Efter det korta avbrottet tappar vi det mesta av spel, kämpa och struktur resten av halvleken. Strömsund kommer upp i några halvchanser men vi tar oss till halvtidsvila med 0-0.
En liten uppsträckning och vi kommer ut till andra halvlek med ett mer resolut spel och vi skapar en hel del chanser men bollen vill inte riktigt in.
Skönt då att Christina i 70:e minuten väntar kvar i högerytterposition efter egen hörna och får en lagom träff som seglar i målvaktens bortre gavel.
Jubel i Brullekabyssen och vi får vind i seglen och kontrollerar matchen trots några chanser från motståndarna kan vi hålla undan och inkassera ytterligare en vinst i kolumnen.
My fick en rejäl fruktkorg som matchens lirare från Strömsund och Ida guldskon efter bra kämpande på nygammal position

Nu laddar vi om för de två sista matcherna för våren på hemmaplan med derby mot IFK Östersund i div 2 på lördag kl 14:00 och på måndag i div 3 kl 19:00 mot Ragunda.